Kval till Clash of Nations

[wide][/wide]I helgen är det dags för kval till Clash of Nations i Bjursås Soulpark. Första priset är ett wildcard till.. Läs mer »

Element – Make i Count

Nu på lördag klockan 14.00 har det blivit dags för Elements tävling Make it count, i Fryshuset, Stockholm. En skatetävling.. Läs mer »

Tor & Kevin gör looser laps

Förra veckan avgjordes Burton European Open, där vi fick bevittna en sinnesjukt hög snowboardnivå i finalen. Två av svenskarna som.. Läs mer »

Let The Good Times Roll episode 7

Ännu en vecka med Jamie Thomas i Let The Good Times Roll, vi får den här gången haka på till.. Läs mer »

Ös på Öt

I fredags gick tävlingen Ös på Öt av stapeln och Martin Hallberg fanns på plats i Lund med kameran. Fernando.. Läs mer »

Michaela Utsi är kvalificerad för Nine Queens

Inför årets tävling av Nine Queens har ett öppet videokval hållts, som kallas ”Wanna be a queen”. Alla skidtjejer har.. Läs mer »

Kom ihåg: Peanut Butter Rail Jam

Du har väl inte glömt helgens feta event i Hammarbybacken? Lördag den 10 Mars är det återigen dags för snowboardtävlingen.. Läs mer »

På Skype med Kristofer Fahlgren

[wide][/wide]Kristofer Fahlgren har spenderat många timmar bakom kameran och framför redigeringsprogrammet. För två år sen blev han involverad i Random.. Läs mer »

Bakom kulisserna på Frostgun Invitational

Frostgun Invitational intog Val Thorens för några veckor sedan, där det bjöds på ett tungt startfält och tung åkning. På.. Läs mer »

Adventures in Transition II: Episode II

Banks Gilberti visar att han inte är så tokig på att åka bräda i andra installationen av Adventures in Transition... Läs mer »