Bataleon Slushy Shred by Byssa

[wide][/wide]Nästa helg är det äntligen dags för Byssas Slush Shred tillsammans med Bataleon, tävlingen sker i Åre Snowbopark och drar igång på lördagen klockan 13:00. Självklart blir det en efterfest som i år går av stapeln på Werséns. Byssa har det här att säga –

Som vanligt startar Slushy Shred lite senare på Lördagen så ni alla känner att ni kan få ut så mycket som möjligt under dessa dagar.

Anmälning: 11.00-12.30

Tävling: 13.00-15.00

I år har vi ett fetare prisbord än någonsin! Bataleon Snowboards, Switchback bindnings har tillsammans med SN Resor kokat ihop en fet resa för två personer ink hotell till Amsterdam som första pris! Förutom resan så finns det mängder av snowboards, bindningar, goggles och kläder att vinna!

Efter Slushy Shred kommer vi på kvällen bege oss till Wersens för ännu en sjukt fet kväll då det är dags för Switchback Mismatch Party som är officiella efterfesten för Slushy Shred! På Wersens vet vi att det bli sjukt bra drag och där kommer Schmeck&Rosebud stå bakom skivspelarna.

Tidigare år har vi haft tur med vädret och haft det riktigt slaskigt i den ombyggda rail arenan i pipen. Om vädergudarna inte är med oss i år och bjuder på slask så vi kan bygga arenan i pipen kommer vi styra upp något fett i rail-linen, det kommer bli grymt vilketsom!

Nu laddar vi inför Åre Megaweekend!

Spana in förra årets tävling i Byssas Tv-Åre blogg

Lämna en kommentar

Ditt inlägg granskas innan publicering och din epost kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta *