Piststilen 2012

För 11:e året i rad bjuder Ramundberget in till Piststilen under den legendariska säsongsavslutningen! Hemmaplanen är Drömlandet som fylls till bredden med roliga features av enbart natursnö -för att bredda både leenden och trickpåsar. Formatet är team & individuell PISTSTIL och åkarna bedöms under en 2 dagars öppen session. Domarna premierar de åkare som med tveklös stil och ton, kreativitet och teknik, gummiknän eller glaskäke, deltar i Piststilen. Tävlingsklasserna är; Individuell Skid- & Brädklass, Kvinnfolk/Karlslokar/Kids samt Lagslaget -där ni som lag, (mix n’ max 6 åkare/parkhäng-i-gäng-lag) gör upp om
cash, ära och parkherravälde! Bunta ihop polarna, solkrämen, gul valla och njut av stilfull åkning, gott sällskap och sköna hopp i en solmjuk park under ”Sveriges bästa säsongsavslutning!”

Åkarpaket 500 kr
(kontant bet. på plats.)
Inkluderar: 3-dagars liftkort, Gottepåse,
Startavgift, Lunch tor-fre, Kalasmiddag
fredag, dryck m.m.

Sänd anmälan till:
park@ramundberget.se
(Skriv namn, ålder, åkdon och lagnamn.)
Boende bokas på 0684 – 66 88 88

Ramundbergets säsongsavslutning 26:e-29:e/4 bjuder på festligheter hela helgen.
-Afterski’er, DJ’s och Live-acts med några av Sveriges främsta artister på scen. Afterski1000 fyller fjället med glada människor, musik, motorvrål och god mat! Se till att inte missa årets skönaste helg! Välkomna till Piststilen 2012 och ”Sveriges bästa säsongsavslutning!”

Lämna en kommentar

Ditt inlägg granskas innan publicering och din epost kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta *